Geen strafrechtelijk onderzoek naar medewerkers Belastingdienst rond de toeslagen affaire

Als er mensen zijn die zien dat Nederland afstevent op een politiestaat en daarbij hopen dat ze dat met onze rechtssysteem aan hun kant kunnen voorkomen, of uiteindelijk de geestelijke tirannen van de contrarevolutie-tegen-de-rede gestraft kunnen krijgen moet ik die teleurstellen.

Wanneer onze intelligentsia en journalisten eenmaal massaal zich hebben aangesloten bij die contrarevolutie, uit naam van het ultieme geluk van onze burgers, dan zullen Officieren van Justitie, Rechters en vele advocaten zich graag en ongegeneerd zich scharen in de warmte van de aristocratie die vertellen hoe de weg naar de heilstaat moet worden bewandeld, en zich daaraan dienstbaar opstellen.

We hebben dat gezien bij het niet vervolgen van de gewelddadige anti-zwarte-piet-activisten en het wel vervolgen van de burgers die zich daar een keer te weer tegen heeft gesteld. We hebben het gezien bij het proces tegen Wilders. En we zullen het weer zien bij de rechtszaak tegen de daders van MH17.

Bij een contrarevolutie hoort klasse Justitie.

Vergeet niet dat in de DDR, China, Nazi-Duitsland gewoon het rechtssysteem functioneerde met officieren en rechters, en dat zij zich, ook natuurlijk door selectie en aanname, meestal uit vrij wil zich onderworpen aan de gedachte werld van haar leidende elite. Dat gebeurd en gaat ook gebeuren met de gerechtsdienaren in Nederland.

Hoewel, toegegeven, er bij de vervolging in het kader van de Toelagen Affaire een juridisch probleem is met het vervolgen van ambtenaren: “Daarnaast is de Belastingdienst, als onderdeel van de Staat, immuun voor strafrechtelijke vervolging. Datzelfde geldt voor ambtenaren voor zover die uitvoering geven aan beleid.

Maar de aantijging van de parlementaire enquête commissie is ook geweest dat ambtenaren discrimineerde. En nu wordt het interessant omdat D66 zo cordaat heeft gezegd dat er een zero-toleance beleid is voor het discrimineren door ambtenaren.

Ik vermoed dat het volgende gaat gebeuren in de komende jaren: ambtenaren en overheidsdiensten zullen niet strafrechtelijk vervolgt kunnen worden, dat blijft, maar er komt een uitzondering voor ambtenaren die niet loyaal het overheidsbeleid uitvoeren op het terrein van discriminatie, beperking Vrijheid van Meningsuiting, Milieu, en fascisme. Dan kunnen we in de nieuwe Nederlandse Democratische Republiek tenminste de onwillige ambtenaren met hun asociale meningen vervolgen en uitsluiten.